Särmääjä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään särmääjää

Työnkuva:

Yrityksessä tehdään monen kokoisia ohutlevytuotteita erilaisiin kohteisiin. Tehtävänäsi on toimia itsenäisesti Amadan särmäyskoneella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:

Metallialan koulutusta tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Sinulla on kokemusta särmäämisestä ja osaat tehdä ohjelmia sekä asetuksia ja käyttää mittauslaitteita. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä katsotaan eduksi. Työssä pärjäämisen tärkein edellytys on kuitenkin työhön tarttuva asenne, halu oppia uutta sekä motivaatio työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle:

Mukavan työympäristön, jossa pääset näyttämään taitosi sekä kehittämään osaamistasi. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta asiakasyritys etsii kuitenkin pidempiaikaista työntekijää. Sinulla on siis mahdollisuus päästä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Pääset työskentelemään yhdessä ammattitaitoisen työporukan kanssa, vakavaraisessa yrityksessä.

Hakuprosessi:

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Yrityksestä kerromme lisätietoja hakuprosessin edetessä. 

Lisätietoja: 

Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: särmäys, särmääjä, ohutlevytuotteet

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot