Särmääjä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021
Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakkaallemme särmääjää. Asiakasyrityksemme on kotimainen yritys,  joka on erikoistunut ohutlevymekaniikan lisäksi laaja-alaisesti muun muassa kokoonpanoon ja suunnitteluun. Tuotteet tulevat käyttöön mm. elintarviketeollisuuden, lääketieteen ja rakennustekniikan aloille. Tässä yrityksessä saat työsi tueksi tiiviin ja osaavan tiimin.
Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät pääasiallisesti särmäämisen parissa. Särmäät erilaisia ohutlevytuotteita aina prototyypeistä pitempiinkin tuotesarjoihin. Lisäksi voit päästä mukaan muihin ohutlevytöihin. Sinut ollaan valmiita perehdyttämään esimerkiksi laserleikkaamisessa auttamiseen tai levytyökeskuksen ajamiseen tarpeen mukaan. Työstettäviä materiaaleja ovat mm. teräs, rosteri, haponkestävä, alumiini, kupari ja messinki. Särmäyskoneet ovat Amadan ja työstettävät kappalekoot max 1,2 m/25 t – 3,7m/135 t.

Arvostamme

  • Kokemusta ja/tai koulutusta särmäämiseen
  • Perustietoja ohutlevyjen työstöstä
  • Tarkkaa silmää ja halua onnistua
  • Motivaatiota kehittyä alan vahvaksi osaajaksi

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää omaa ammattillista osaamistasi metallialalla. Pääset osaksi pientä ja osaavaa tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen alun vuokratyösuhteen päätyttyä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: särmääminen, särmäys, särmäystä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot