Särmääjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Metallipalvelu Turppa Oy on palveleva terästen puolivalmisteita ja valmiita kokoonpanoja tuottava teollisuuden kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme rakenne- ja erikoisterästen leikkauksen, levynpyöristyksen, särmäyksen, koneistuksen, hitsauksen, kokoonpanon, pintakäsittelyn ja suunnittelun palveluita osittain ostaen näitä alihankinta- ja asiantuntijaverkostoltamme.

Työllistämme yli 15 henkilöä sekä kaksi yrittäjää ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli 2,2 miljoonaa euroa. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaan talousalue toimipisteemme sijaitessa Lempäälässä. Tuotamme luotettuja palveluita tottuneesti jo neljättä vuosikymmentä yhä voimakkaammin laadukkaaseen asiakaspalveluun panostaen.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme särmääjää. Työ on pääasiassa levyjen (rakenneteräkset, ruostumattomat teräkset, kulutusteräkset, alumiini ja panssarilevyt) särmäämistä uudella Baykal-merkkisellä koneella (4100*440tn ja 3100*160tn). Tarjolla on myös muuta levyntyöstokoneiden käyttöä sekä metallityötä, kuten esimerkiksi plasmaleikkausta ja mig-hitsaamista jos osaamista löytyy. Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten hakijan ei välttämättä tarvitse olla kokenut ammattilainen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma – pe.

Hakijoilta toivomme

- metallialan koulutusta ja/tai työkokemusta

- reipasta asennetta

- halua oppia uutta / kehittyä alalla

- luotettavuutta.

Reippaalle tekijälle on tarjolla

- hyvä työpaikka

- pitkäaikainen työsuhde

- mukavat työkaverit

- kilpailukykyinen palkkaus.

Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Eezy Henkilöstöpalvelut, ei siis suoria yhteydenottoja Metallipalvelu Turpalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme https://eezy.fi/ tai lähetä CV osoitteeseen jani.raatikainen@eezy.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit myös soitella: Jani Raatikainen p. 050 337 7959

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1443786
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä