(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun särmääjää.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkomusta särmäämisestä. Särmättävät Kappeleet ovat keskiraskaita. Arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti ja pysyt annetuissa aikatauluissa. Tärkeintä on oikeanlainen asenne työtä kohtaan ja halu kehittyä.

Määräaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan. Määräajan jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. Tarjoamme hyvät ja kattavat edut työntekijöille, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä laadukkaan työterveyshuollon.

 

Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.