(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haemme asiakkaallemme Jyvässeudulle särmääjää

Toivomme hakijalta metallialan koulutusta tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Sinulla
on kokemusta särmäämisestä ja osaat tehdä ohjelmia sekä asetuksia. Kokemus plasma/laserleikkurin käytöstä ja ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Työssä pärjäämisen tärkein edellytys on kuitenkin työhön
tarttuva asenne, halu oppia uutta sekä motivaatio työtä kohtaan.

Jätäthän hakemuksesi Adeccon verkkosivujen kautta ja kerro vapaamuotoisesti osaamisestasi ja tämänhetkisestä tilanteestasi. Hakuaika päättyy 1.11.2020. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Olli-Matti Niskanen, puh. 040 570 5917 / olli-matti.niskanen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.