(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään särmääjää

Työnkuva:

Yrityksessä tehdään monen kokoisia ohutlevytuotteita erilaisiin kohteisiin. Työsi pitää sisällään särmäyspuristimien käyttöä sekä ohjelmointia. Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:

Metallialan koulutusta tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Sinulla on kokemusta särmäämisestä ja osaat tehdä ohjelmia sekä asetuksia ja käyttää mittauslaitteita. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä katsotaan eduksi. Työssä pärjäämisen tärkein edellytys on kuitenkin työhön tarttuva asenne, halu oppia uutta sekä motivaatio työtä kohtaan. Sinulla on myös työturvallisuuskortti voimassa.

Tarjoamme sinulle:

Mukavan työympäristön, jossa pääset näyttämään taitosi sekä kehittämään osaamistasi. Pääset osaksi perinteikästä yritystä ja iloista tekemisen meininkiä. WorkPowerilta saat osaavan HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai sähköpostilla. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Yrityksestä ja muista mahdollisuuksista kerromme lisätietoja hakuprosessin edetessä. 

Lisätietoja: 

Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: särmäys, särmääjä, ohutlevytuotteet