(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
Veslatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Särmääjän kokoinen paikka avoimena!

Veslatec on Suomen huippuosaaja 2D- ja 3D-lasertyöstössä. Veslatecillä tehdään tuotteita koneenrakennuksesta anturiteollisuuteen, tuhannesosan tarkoista osista suuriin kokonaisuuksiin. Yritys on perustettu vuonna 1989, ja työntekijöitä on 22. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.veslatec.com.

Etsimme yhteistyökumppanillemme särmääjää kokopäivätyöhön. Työssä on mahdollisuus kiinnostuksen mukaan tehdä myös muita työtehtäviä särmäyksen lisäksi, esim. kokoonpanoa.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta särmäyksestä sekä reipasta ja joustavaa asennetta. Olethan uuden oppimisesta kiinnostunut ja suhtaudut työhön sekä työkavereihisi positiivisesti? Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin vuoden 2020 loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoroviikot vuorottelevat).

Työsuhde solmitaan Adeccon ja työntekijän välille, joten työsuhteesi on ammattitaitoisissa käsissä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, asiakkaamme nykyaikaisen työympäristön ja mukavan, sopivankokoisen työporukan. Adeccolla työskennellessäsi käytössäsi on myös Terveystalon työterveyspalvelut.

Hakuaika päättyy 30.9.2020, mutta paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Hae siis viivyttelemättä! Liitä mukaan CV:si, josta löytyy aiempi työkokemuksesi. Jos sinulle jäi kysymyksiä työtehtävästä, ota yhteyttä Adeccoon: Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.