(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Haemme asiakkaallemme Outokumpuun särmääjää.

Toivomme, että sinulla olisi jonkin verran aikaisempaa kokemusta särmäyksestä tai pystyt omaksumaan nopeasti uuden tehtävän sekä pystyt tarkkaan ja huolelliseen työskentelyyn.

Työtä tehdään 2-vuorossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä on aluksi tarjolla muutamaksi kuukaudeksi, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviin, siistit työtilat sekä mukavan työyhteisön.

Lisätietoja: patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400 480 613.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.