(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Orimattilaan kesäsesongiksi, ammattitaitoista ohutlevypuolen 

SÄRMÄÄJÄÄ 

Onhan sinulla hyvät kädentaidot ja tekninen osaaminen sekä kuvien lukutaito. Olethan tarkka, ripeä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ennen kaikkea haluamme löytää henkilön, jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen sekä kykyä uuden oppimiseen. Työ on päivätyötä, ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa.

Työsuhde on alustavasti elokuulle saakka. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi