(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020


Haemme asiakkaallemme Särmääjää Jyväskylään.

Työssä pääset tekemään ohytlevyosien särmäystä. Saat työhön hyvän perehdytyksen, mutta hieman kokemusta ja intoa metallityöskentelystä olisi hyvä jo olla.

Sen lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää

  • alan koulutusta
  • kokemusta asetusten teosta
  • piirustusten lukutaitoa
  • tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta

Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen (mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle työsuhteeseen) ja omalla työpanoksellasi pystyt myös vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen