(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020
Etsimme metallialalla toimivalle asiakasyrityksellemme särmääjää vakituiseen työsuhteeseen. Töiden on tarkoitus alkaa helmikuussa.

Toivomme hakijalta kone- tai metallialan koulutusta sekä aiempaa kokemusta manuaalisesta ja/tai koneellisesta särmäyksestä. Hallitset asetusten säätämisen särmäyspuristimille, ohjelmointitaidot katsotaan eduksi. Osaat myös lukea piirustuksia.

Tehtävässä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ennen kaikkea huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta. Omaathan aktiivisen ja joustavan asenteen työntekoon sekä olet innokas oppimaan uusia ohjelmia ja laitteita.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen ja viihtyvän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä metallialan ammattilaiseksi modernien laitteiden ympäröimänä. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkkaus. Yritys sijaitsee Paimiossa, joten oman auton käyttö lähes välttämätöntä.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.