(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Härmään ammattitaitoisia SÄRMÄÄJIÄ määräaikaisiin työsuhteisiin.

Hakijoilta edellytämme aikaisempaa työkokemusta särmääjän tehtävistä. Osaat lukea piirustuksia ja sinulta löytyy kokemusta myös ohjelmoinnista. Lisäksi odotamme huolellista ja motivoitunutta asennetta työn tekoon. Olethan valmis vuorotyöhön, sillä työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työt alkavat helmi-maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työllistymiseen. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Miksi valita Go On työnantajaksi?
• Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja
• Palkka osaamisen ja taitojen mukaan – maksamme palkan, lisät sekä lomakorvaukset aina vähintään TESin mukaisesti
• Palkanmaksu kahden viikon välein – kellontarkasti ja oikein
• Yleisperehdytys verkossa puhelimella tai tietokoneella (Go On Akatemia)
• Sinä päätät – me kuuntelemme. Meillä säilytät itsemääräämisoikeuden ja valitset, missä ja milloin haluaisit työskennellä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.