(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Haemme asiakasyritykseemme Laitilaan ammattitaitoista särmääjää.

Työnkuvaus:
Työnkuvasi pitää sisällään pääasiassa CNC-ohjattujen särmäyskoneiden käyttöä ja ohjelmointia sekä osaamisen mukaan myös muita levynkäsittelyyn liittyviä työtehtäviä. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä katsotaan eduksesi. Olet tehnyt särmäystä aiemmin ja sinulla on tuntemusta CNC-ohjauksista ja asetusten teosta. Työ tehdään 2-3 vuorossa, joten valmius 3-vuorotyöhön on toivottavaa.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- mittaustaitoja
- motivoitunutta asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi osaavaa työympäristöä ja saat haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Saat myös hyvän perehdytyksen työhön. Asiakasyritys on vakavarainen, kotimainen yritys. Asiakkaan tarve on pitkäaikainen. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta tai kysy lisätietoja!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: särmäys, särmääjä, cnc-ohjaus, ohjelmointi, vuorotyö, kokoaikatyö