(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Orimattilaan särmääjiä

Työnkuva: 

Särmäystehtävät Amadan koneella 2-vuorotyössä. Työ on pääasiassa ohutlevysärmäystä. 

Työn edellytykset:

Sinulla on metallialan koulutus tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Olet särmännyt aiemmin ja osaat ohjelmoida ja asentaa itsenäisesti. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä katsotaan myös eduksi. Toivomme sinulta hyvää asennetta työtä kohtaan, tarkkuutta ja itsenäisyyttä. Olethan myös valmis tekemään vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset näyttämään taitosi sekä kehittämään osaamistasi. 

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit tehtävästä hae tehtävään kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja:

Elina Forssell,

elina.forssell@workpower.fi

0407069967