(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Raaheen ammattitaitoista särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Käytettävät koneet ovat pääasiassa Aliko-merkkisiä särmäyskoneita, joissa on 3D-ohjaus. Kappaleet ovat melko suuria, joten kokemus suurten kappaleiden käsittelystä katsotaan eduksi. Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista koneista ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- mittaustaitoja
- motivoitunutta asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi osaavaa työympäristöä ja saat haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Saat myös hyvän perehdytyksen työhön. Asiakasyritys on vakavarainen, kotimainen yritys. Asiakkaan tarve on pitkäaikainen. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta tai kysy lisätietoja!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
040 582 5650
elina.hyvarinen@workpower.fi