(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

 

Etsimme Tervakosken alueella sijaitsevaan asiakasyritykseemme särmäyskokemuksen omaavaa työntekijää. Asiakkaamme on vakavarainen, vuosia alalla toiminut perheyritys.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme taitoa tehdä itsenäisesti asetuksia, vaihtaa teriä ja käyttää särmäyspuristinta. Yrityksen käytössä ovat Amadan -särmäyskeskukset.

Työkielenä yrityksessä käytetään suomea.

Edellytämme hakijalta valmiutta vuorotyöhön.

Työsuhde alkaa 6 kuukauden määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen työntekijä rekrytoituu yrityksen omille kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivaan ehdokkaan löydyttyä.

Jos olet kiinnostunut muuttamaan paikkakunnalle muualta Suomesta, olemme tarvittaessa avuksi asunnon etsimisessä ja peruskalustuksen järjestämisessä.

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121

HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi, puh. 045 1397492

Avainsanat: särmäys, kokoaikatyö, päivätyö, vuorotyö