(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Vaasaan ohjelmointitaitoista särmääjää.

Työnkuvaus:
Työtehtävänäsi on särmäyskoneen käyttö ja ohjelmointi. Sinulla on aiempaa kokemusta särmäyksesta ja suoriudut tehtävästä itsenäisesti. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta valmius kaksivuorotyöhön on toivottavaa. Yrityksellä on käytössä useampi särmäyskone, joten monipuolinen osaaminen on eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää:
- oma-aloitteista asennetta
- tarkkaa työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Saat käyttöösi modernit koneet ja laitteet ja pääset osaksi osaavaa työporukkaa. Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseksi määräajan jälkeen.

Hakuprosessi:
Hae paikkaa täyttämällä hakemus nettisivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jatkohaastattelut suoritetaan asiakkaan luona mahdollisuuksien mukaan. Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: särmääjä, ohjelmointi, koneistus, kokoaikatyö