(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
SBA INTERIOR OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
SBA INTERIOR OY
SBA Interior Oy on perustettu vuonna 1985 ja sijaitsee Mustiolla, keskellä läntistä Uuttamaata eli aivan pääkaupunkiseudun vaikutuspiirissä. Mustiolta käsin on helppo käydä niin koti- kuin ulkomaista kauppaa, koska kaikki merkittävät kulkuneuvot ja satamat ovat lähietäisyydellä.

SBA Interior Oy:lla on kolme liiketoiminta-aluetta; SBA Marine on erikoistunut laivoissa käytettävän luokitellun seinäjärjestelmän ja erilaisten hyttivuoteiden valmistamiseen, SBA Components valmistaa erilaisia osia ja komponentteja pääasiassa kotimaisen teollisuuden tarpeisiin ja SBA Materials tarjoaa asiakkailleen paloratkaisuja rakennusteollisuudelle. www.sba.fi
Toimenkuva
Haemme nyt SBA:lle Mustiolle särmääjää. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta haussa on tekijä joka on valmis vakinaiseen työsuhteeseen SBA:lla. Työ on 2-vuorotyötä.
Odotamme sinulta
Jos sinulla on käyttökokemusta Amadan särmäyskoneesta, olet vahva ehdokas. Muukin särmäysosaaminen saattaa riittää, jos olet halukas ja nopea oppimaan uutta.
Koulutus ja työkokemus
Kerro pätevyytesi ja koulutustaustastasi hakuprofiliissa!
Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakusi käsittelyä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!
Kesto
Haemme vakinaistuvaa työntekijää
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.