(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme ammattitaitoista särmääjää asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle. Asiakas on erikoistunut laadukkaiden ohutlevyosien ja kokonaisuuksien alihankintavalmistukseen asiakastarpeiden mukaisesti.

Hakemallamme henkilöllä on työhön soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä, etenkin Amada-koneiden käytöstä. Arvostamme myös voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja. Jos olet ahkera, motivoituneella ja työtäpelkäämättömällä asenteella varustettu metallialan osaaja, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ahkeralle työntekijälle sekä mahtavan työporukan. Työtä tehdään päivävuorossa.

Työsuhde alkaa määräaikasena vuokrasuhteena, jonka jälkeen ammattitaitoisella tekijällä on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi viipymättä kotisivujemme kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: särmääjä, särmäys, levytyö