(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli tuhat henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47% edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakasyritykseemme Laitilaan ammattitaitoista särmääjää.

Tehtävänäsi on käyttää ja ohjelmoida särmäyskonetta. Kattava työkokemus särmäyskoneelta tai koneistuksesta on eduksesi. Lisäksi arvostamme suoritettua koneistajan koulutusta. Osaat tehdä ohjelmia sekä asetuksia ja käyttää mittauslaitteita. Myös kokemus Amadan koneista on eduksi.

Olet oma-aloitteinen, reipas ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Työ on pääasiassa 3-vuorotyötä.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: särmäys, särmääjä, koneistus, ohjelmointi, vuorotyö, kokoaikatyö