(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyritykseemme Laitilaan ammattitaitoista särmääjää.

Työnkuvasi pitää sisällään pääasiassa CNC-ohjattujen särmäyskoneiden käyttöä ja ohjelmointia sekä osaamisen mukaan myös muita levynkäsittelyyn liittyviä työtehtäviä. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä katsotaan eduksesi. Olet tehnyt särmäystä aiemmin ja sinulla on tuntemusta CNC-ohjauksista ja asetusten teosta. 

Lisäksi olet reipas, oma-aloitteinen ja teet laadukasta jälkeä. Pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työporukkaa. Työ tehdään 2-3 vuorossa, joten valmius 3-vuorotyöhön on toivottavaa. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta tarve särmääjälle on pitkäaikainen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi sekä liitä mukaan palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ole nopea! 

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: särmäys, särmääjä, cnc-ohjaus, ohjelmointi, vuorotyö, kokoaikatyö