(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyritykseemme Härmään ammattitaitoista särmääjää.

Toivomme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta särmäyskoneista. Särmäys tapahtuu mm. Finnpower-merkkisillä koneilla ja työntekijän tulisi osata tehdä ohjelmat ja asetukset koneeseen. Valittavan hakijan tulee myös osata vaihtaa terät ja työkalut itsenäisesti.

Lisäksi toivomme hakijalta:
- tarkkaa työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- tiimityöskentelytaitoja

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Asiakasyritys etsii kuitenkin pidempiaikaista työntekijää, joten sinulla on mahdollisuus päästä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Valmius kaksivuorotyöhön on toivottavaa. Pääset työskentelemään yhdessä ammattitaitoisen työporukan kanssa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pikaisesti!

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: särmäys, koneistus, kokoaikatyö, pitkäaikainen