(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme ammattitaitoista särmääjää asiakasyrityksellemme Tuusulaan. Asiakkaallamme on 40 vuoden kokemus levytuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. 

Hakemallamme henkilöllä on työhön soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Särmäystä tehdään CNC-ohjatuilla puristimilla. Edellytämme myös voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja. 

Eduksi lasketaan kokemus (TIG-)hitsauksesta, hionnasta tai muista vastaavista tehtävistä. Jos olet ahkera, motivoituneella ja työtäpelkäämättömällä asenteella varustettu metallialan moniosaaja, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ahkeralle työntekijälle. 

Työsuhde alkaa määräaikasena vuokrasuhteena, minkä jälkeen ammattitaitoisella työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi viipymättä kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi