(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
KJH-Comp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko olla 50 rautaisen ammattilaisen joukossa, jotka takaavat asiakkailleen laadukkaat toimitukset? Nyt sinulla on mahdollisuus sillä etsimme asiakasyrityksellemme KJH-Comp Oy:lle särmääjiä pitkäaikaisiin työsuhteisiin!

KJH-Comp Oy on ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja Alahärmässä, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia, että valmiita kokonaisuuksia.

Särmääjän työtehtävään etsimme henkilöä, keneltä löytyy alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta särmäyksestä. Työtehtävissä tulet lukemaan työpiirustuksia, joten alan materiaalien tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme, että olet työntekijänä huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Tärkeintä on oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Arvostat työkavereitasi ja laadukasta työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, missä sinulla on mahdollisuus kehittyä. Palkkaus määräytyy Teknologiateollisuuden TES:n ja sinun osaamisen mukaan. Työsuhde solmitaan Baronan ja työntekijän välille.

Lisätietoja työpaikasta voit kysyä Baronan Jari Koskelta puh. 040 150 3350 / jari.koski@opteam.fi

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.