(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Tarjolla on nyt särmäyksen ammattilaiselle työpaikka Orimattilassa.

Etsimme nyt henkilöä, jolla on aikaisempaa osaamista särmäystyöstä. Toivomme, että sinulta löytyy työhön ammattitaitoa joko alan koulutuksesta tai työn kautta hankittuna. Työ edellyttää vuorotyövalmiutta (esim. työajat vuoroviikoin 06-14 ja 14-22).

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi tunnetun orimattilaisen yrityksen siistissä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n ja osaamisesi mukaan keskusteltavissa.

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella lokakuun loppuun saakka, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on hyvä mahdollisuus myös pidempiaikaisiin töihin.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävää pääset hakemaan ilmoituksen ohesta löytyvät painikkeen kautta tai osoitteessa barona.fi. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.