Särmääjä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

SÄRMÄÄJÄ

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Ylihärmään särmääjää. Työt alkavat arviolta elokuussa ja voivat mahdollisesti jatkua pitkäänkin. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme erinomaista asennetta työntekoon. Voit omata aikaisempaa kokemusta särmääjän tehtävistä, mutta se ei ole edellytys. Hakijoilta odotamme joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, täytä hakemus osoitteessa smilepalvelut.fi, sillä kutsumme haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa,

Rami Korpi, 050 443 1853


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1152460
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Kauhava