(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme ammattitaitoista särmääjää asiakasyrityksellemme Keravalle. Asiakas on erikoistunut laadukkaiden ohutlevyosien jakokonaisuuksien alihankintavalmistukseen asiakastarpeen mukaisesti.

Hakemallamme henkilöllä on työhön soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä, etenkin Amada-koneiden käytöstä. Edellytämme myös voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja. Jos olet ahkera, motivoituneella ja työtäpelkäämättömällä asenteella varustettu metallialan osaaja, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ahkeralle työntekijälle. 

Työsuhde alkaa määräaikasena vuokrasuhteena, minkä jälkeen ammattitaitoisella työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi viipymättä kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi