(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään särmääjää
 
Toivomme Sinulta metallialan koulutusta tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Sinulla on ainakin jonkun verran kokemusta särmäämisestä ja särmäyskoneet ovat sinulle tuttuja. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä katsotaan eduksi. Työssä pärjäämisen tärkein edellytys on reipas työote, oppimiskyky sekä motivoitunut asenne.

Tarjoamme Sinulle mukavan työympäristön, jossa pääset näyttämään taitosi sekä kehittämään osaamistasi. Sinulla on valmius tehdä töitä vuorotyötä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelukierroksen hakuajan ollessa vielä kesken. 

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi