(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme ammattitaitoista särmääjää asiakasyrityksellemme Tuusulaan. Asiakkaallamme on 40 vuoden kokemus levytuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. 

Hakemallamme henkilöllä on työhön soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Särmäystä tehdään CNC-ohjatuilla puristimilla. Edellytämme myös voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja. 

Eduksi lasketaan kokemus (TIG-)hitsauksesta, hionnasta tai muista vastaavista tehtävistä. Jos olet ahkera, motivoituneella ja työtäpelkäämättömällä asenteella varustettu metallialan moniosaaja, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ahkeralle työntekijälle. 

Työsuhde alkaa määräaikasena vuokrasuhteena, minkä jälkeen ammattitaitoisella työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi viipymättä kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa.

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi 

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi