Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme ohjelmointitaitoista SÄRMÄÄJÄÄ asiakasyrityksellemme Vantaalle. Yritys valmistaa ohutlevy ja levytuotteita alihankintana asiakkaidensa tarpeiden mukaan.

Hakijalta toivomme metallialan koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kokemusta levytyökeskuksella työskentelystä. Hakijalla tulisi olla myös ohjelmointitaito ja osaaminen. Voimassa olevat tulityö ja työturvakortit täytyy olla suoritettuna!

Jos sinulla on hyvä työmotivaatio, tartut kunnollisella otteella työhön, etkä jää pyörittelemään peukaloitasi saatat olla etsimämme henkilö. Arvostamme myös luotettavuutta ja joustavuutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ammattitaitoiselle tekijälle on tiedossa pitkä työsuhde ja mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme!

Oletko etsimämme henkilö? Hae paikkaa pikaisesti kotisivujemme kautta, sillä alamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi tarkkaan, missä ja mitä olet aikaisemmin tehnyt, sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135448
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa