(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme ohjelmointitaitoista särmääjää asiakasyrityksellemme Vantaalle. Yritys valmistaa ohutlevy- ja metallituotteita alihankintana asiakkaidensa tarpeiden mukaan.

Hakijalta toivomme metallialan koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kokemusta levytyökeskuksella työskentelystä. Hakijalla tulisi olla myös ohjelmointitaito ja osaaminen. Voimassa olevat tulityö ja työturvakortit täytyy olla suoritettuna!

Jos sinulla on hyvä työmotivaatio, tartut kunnollisella otteella työhön, etkä jää pyörittelemään peukaloitasi saatat olla etsimämme henkilö. Arvostamme myös luotettavuutta ja joustavuutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ammattitaitoiselle tekijälle on tiedossa pitkä työsuhde ja mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme!

Oletko etsimämme henkilö? Hae paikkaa pikaisesti kotisivujemme kautta, sillä alamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi tarkkaan, missä ja mitä olet aikaisemmin tehnyt, sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi