(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Asiakasyrityksemme Kaso Oy on vuonna 1944 perustettu, laadukkaiden ja turvallisten säilytysratkaisuiden tarjoaja. Yrityksellä on yli sadan vuoden perinteet alan palveluista, jotka ylettyvät aina vuoteen 1891 asti. Kaso Oy tarjoaa testattujen ja sertifioitujen tuotteiden kattavat suunnittelu-, kuljetus-, asennus- sekä huoltopalvelut asiakkaidensa omaisuuden ja tiedon suojaamiseen. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu erinäiset kassakaapit, paloturvatuotteet, holvituotteet, turvaovet sekä vaate- ja lokerokaapit. 

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen

SÄRMÄÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Helsingin Lyhtytie 2 –osoitteeseen on keskitetty Kaso Oy:n toiminta kokonaisuudessaan. Alueella suoritetaan tuotteiden suunnittelu, valmistus sekä toimitus asiakkaille. Etsimme metallituotteiden särmääjää Kaso Oy:n vaate- ja lokerokaappien osien valmistustiimiin. Työtehtävässä valmistetaan metallituotteita KASO Oy:n muille tuotantotiimeille Amada sekä LVD särmäyspuristimilla, joiden lisäksi osien valmistuksessa hyödynnetään myös epäkeskopuristinta. Tehtävässä aloittavalle työntekijälle tarjotaan kattava perehdytys ja koulutus, mutta edellytämme aikaisempaa kokemusta särmäystehtävistä. 

Hakijalta odotamme: 
- aikaisempaa työkokemusta metallialalta
- kokemusta särmäyksestä

Eduksi katsomme:
- alan ammattitutkinnon
- aikaisemman työkokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä

Työhön valitulle tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen
- mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisten tuotteiden parissa
- osaavan organisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior Henkilöstökonsultti
kim.oljemark@wippiiwork.com 
045-209 1055