(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä Vantaalle! (OLP-Tuotanto Oy)
OLP-Tuotanto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018
OLP-Tuotanto Oy
Toimenkuva
Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja motivoitunutta särmääjää vakinaistuvaan työsuhteeseen Vantaalle!

Asiakkaamme valmistaa laadukkaita ohutlevy- ja levytuotteita, joiden valmistukseen etsimme ammattitaitoista ja tiimityötaitoista metallialan ammattilaista. Pääasiallisena tehtävänä on särmäystyöt. Työtehtäviin kuuluu myös mm. pistehitsausta, hiontaa, pem-koneenkäyttöä sekä yleisesti myös muita tuotannon töitä. Jos olet tottunut fyysiseen työhön, olet tunnollinen työssäsi sekä omaat joustavan ja itsenäisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta särmäystyöstä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös aiempi Amadan (8- ja 7-akselisen) käyttö- sekä asetusten teko kokemus. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haemme pitkäaikaista työntekijää ja työ on vakinaistuva. Työ alkaa joko määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen vakinaistuminen asiakkaan kirjoille, tai mahdollisesti jopa suoraan vakituisena. Työ on kokoaikainen päivätyö, 7-15.30. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Kehä III:n varrella (Varisto). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Särmääjä Vantaalle! (OLP-Tuotanto Oy)". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.11.2018 mennessä.