Särmääjä vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2021

Etsitkö vakituista työsuhdetta monipuolisten työtehtävien parista? Pystytkö hallinnoimaan laajoja kokonaisuuksia ja olet aidosti motivoitunut kehittämään omaa- ja yrityksen työtä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt Areco Profiles Oy:lle TUOTEVASTAAVAA / SÄRMÄÄJÄÄ Someroon.

Areco Profiles on maan yksi johtavista rakennuslevytuotteiden valmistajista tarjoten rakennusteollisuudelle kattavan valikoiman ohutlevykomponentteja kauppa- ja teollisuuskiinteistöjä varten. Etsimme nyt tuotevastaavaa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään, jossa pääset alusta saakka vastaamaan asiakkaamme koko listatuotannosta. Vastuullesi kuuluvat erilaiset rakennuksien pellitykseen käytettävien listojen valmistus rainaleikkuria ja kanttikonetta käyttäen, lista-linjan päivittäiset huoltotoimenpiteet sekä tuotteiden pakkaaminen ja kirjaaminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat ohutlevyvaraston ylläpidon monipuoliset tehtävät. Työtä tehdään arkipäivätyönä. 

Työssä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta särmääjän tehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä valmiutta oppia uusia järjestelmiä / laitteita. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja kasvuun Pohjoismaiden alueella! Asiakkaamme on vahvasti kasvava yksityisomisteinen yritys, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi. Työyhteisön matala hierarkia mahdollistaa nopeat päätökset sekä sujuvan kommunikoinnin työyhteisössä. Tehtävässä noudatetaan pelti- ja teollisuuseristysalan työehtosopimusta. Tehtävän valitun kanssa solmimme alkuun vakituisen työsuhteen Personalhusetin kanssa, mutta myöhemmin sinun on mahdollista siirtyä suoraan Areco Profiles Oy:n kirjoille.

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Loistavaa! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai ole yhteydessä suoraan henkilöstökonsultti Emmi Sivéniin, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1415929
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Varsinais-Suomi, Somero