(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä Vaasaan
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Haemme metallialan asiakkaallemme ammattitaitoista

SÄRMÄÄJÄÄ Vaasaan

Tarjoamme sinulle tehtävän kasvavassa, kehittyvässä ja viihtyisässä yrityksessä. Tarjoamme myös ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavan työyhteisön. Työ on 2 -vuorotyötä ma-pe. Työsuhde on aluksi määräaikainen 6kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaan kanssa. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • alan koulutusta
  • kokemusta asetusten teosta
  • piirustusten lukutaitoa
  • tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta


Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää HETI tai viimeistään 24.2.2021 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.