(Poistunut julkaisusta)

SÄRMÄÄJÄ, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Veslatec on vuonna 1987 perustettu yritys, joka on Suomen huippuosaaja 2D- ja 3D-lasertyöstössä. Veslatec on erikoistunut mittavaatimuksiltaan hyvin tarkkojen ja vaativien kappaleiden valmistamiseen myös erikoismateriaaleista. Kappaleet työstetään mahdollisimman valmiiksi tuotteeksi tai kokonaisuuksiksi. Lisätietoja www.veslatec.fi

 

Etsimme Vaasaan arvostetun työnantajan huipputiimiin ammattitaitoista

SÄRMÄÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset ja -kokoiset särmäystyöt rennossa ja osaavassa ympäristössä. Kiireinen työtahti ei tässä porukassa haittaa, kun töissä on mahtava meininki.

Onnistut tehtävässä kun sinulta löytyy:

- alan koulutusta ja työkokemusta vastaavasta
- ohjelmointitaidot
- omatoimisuutta ja korkeaa motivaatiota
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- huumorintajua ja tiimihenkeä

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kannustavan tiimin ja Manpowerin tuen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Työ on 3-vuorotyötä ma-pe. Jos haluat osaksi kasvavaa yritystä, positiivisia tulevaisuudennäkymiä ja mukavaa työyhteisöä, hae paikkaa heti! Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoa. Puheluusi vastaa rekrytointikonsultti Susanna Määttä numerossa 040 183 8301.

Hae tehtävää www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Hakuaika päättyy 4.10.2019, mutta voimme olla yhteydessä hakijoihin jo aiemmin.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.