Särmääjä / tekijä levytyökeskukseen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Metallialan ammattilainen ilman työpaikkaa? Lue eteenpäin!

Etsimme asiakkaallemme Uuteenkaupunkiin SÄRMÄÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesän tai syksyn aikana. Työ 2 - vuorotyötä, klo 6-14 ja 14-22. 

Työtehtävinäsi ovat särmääjän työt sekä työt levytyökeskuksessa. Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja/tai - kokemusta. Asenne kuitenkin ratkaisee! Etsimämme henkilö onkin motivoitunut tekijä, joka etsii pidempiaikaista työtä. Kokemus muusta tuotantotyöstä on myös plussaa. 

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön.Lisäksi tarjoamme sinulle yksityisen työterveyshuollon, hyvät työvälineet sekä erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi mukavien kollegoiden tukemana. Personalhusetin HR-konsultti on tukenasi koko työsuhteesi ajan. Helmikuussa 2021 tekemämme työntekijätyytyväisyyskyselyn mukaan 93% työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana - meillä siis tutkitusti viihdytään! Tehtävässä on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan heinä- elokuun aikana.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6900. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470531
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi