(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä, Plate Power Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Plate Power Oy:llä on vankka kokemus metallialan alihankintapalveluista jo vuodesta 2002. Yritys on värikkään historiansa aikana muuntautunut pienestä nyrkkipajasta alansa merkittäväksi toimijaksi.

Plate Power Oy:n toimitilat sijaitsevat Lapualla, Etelä-Pohjanmaalla. Verkostoitumisen ja sopimusrahtien avulla yritys pystyy palvelemaan asiakkaita lyhyillä toimitusajoilla ympäri Suomen. Plate Power Oy toteuttaa vaativimpiakin ohutlevykomponenttiratkaisuja sopimus- ja projektiasiakkaille pääasiassa traktori-, juna-, laiva ja rakennusteollisuuteen sekä terveydenhuollon työympäristön kehittämiseen.

Etsimme Plate Power Oy:lle ammattitaitoista SÄRMÄÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimällämme henkilöllä aikaisempaa työkokemusta särmääjän työtehtävistä sekä asetusten teosta. Hakijoilta edellytämme lisäksi reipasta työotetta ja motivoitunutta asennetta työn tekoon. Plate Powerilla on käytössään Finn-Powerin ja CoastOnen särmäyspuristimet.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa metallialan yrityksessä. Voit tutustua yritykseen tarkemmin heidän kotisivuillaan: https://www.platepower.fi/

Rekrytoinnista vastaa Go On Seinäjoki. Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.