(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme hitsaus- ja levytöitä tarjoavalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista

SÄRMÄÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta särmäystehtävistä. Käsiteltäviä aineita ovat muun muassa erilaiset teräkset, panssarilevyt ja alumiini.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mukavan työilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen ja osaamista vastaavan palkkaustason sekä mielenkiintoisen, monipuolisen työnkuvan.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Särmääjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoja saat: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.