(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä pidempiaikaiseen työhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme asiakkaallemme Orimattilaan särmääjää levypuolen töihin pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto, sekä aiempaa kokemusta särmäyksestä. Särmäyskoneiden tuntemus (terien vaihdot, särmäysarvojen säädöt, koneohjelmoinnit) sekä hyvä kuvien lukutaito katsotaan selkeäksi eduksi.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme hakijoissa tarkkuutta, huolellisuutta sekä reipasta työotetta. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi.

Työpaikka sijaitsee Orimattilan keskustan lähettyvillä. Töitä tehdään 2-vuorossa arkipäiviin sijoittuen (aamuvuoro klo 6-14 ja iltavuoro 14-22). Mahdollisuus on työskennellä myös 3-vuorossa.

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella tammikuun ja helmikuun alkupuolen aikana. Töitä on tarjolla ainakin lokakuun loppuun saakka, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on mahdollisuus myös vakituiseen työhön. Hakijoilla tulee olla valmius sitoutua töihin ainakin lokakuun loppuun asti. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti, sillä paikkoja aletaan täyttää sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksen pääset jättämään oheisen linkin kautta tekemällä Baronalle työnhakuprofiilin.

Lisätietoja voit tiedustella rekrytointiprosessista vastaavalta Baronalta: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 5724853.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.