(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä päivätyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Nyt tarjolla on ammattitaitoiselle särmääjälle vakityösuhde hyvillä työsuhde-ehdoilla. Nyt kannattaa lukea pidemmälle!

Tarjoamme sinulle tässä särmääjän työssä:

  • Kokoaikaisen pidempiaikaisen työsuhteen
  • Päivätyön, itse päätettävissä olevalla liukuvalla työajalla (klo 6-18 välille sijoittuen arkipäiviin ma-pe)
  • Vastuutyön, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi
  • Siistit ja modernit työtilat
  • Työpaikan hyvällä sijainnilla Lahdesta
  • Joustavan työnaloituksen kesän aikana sopimuksen mukaan
  • Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan
  • Työsuhde-edut kuten työterveyspalvelut

Etsinnässä meillä on siis työelämässä jo ammattitaitoa kerännyt särmääjä. Haluaisimme, että piirustustenlukutaitosi on hyvällä tasolla ja haluat/kykenet hoitamaan tonttisi itsenäisesti. Työnäsi on asiakkaamme asiakasprojektien valmistus. Työnkuva on itsenäinen. Yrityksessä työturvallisuus on avainasemassa, joten osaathan huomioida turvallisuustekijät myös omassa työskentelyssäsi.

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on erinomainen mahdollisuus vakinaistua yritykseen töihin. Haussa nyt on nimenomaan pidempiaikainen tekijä. Palkkaus neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, niin soita tai jätä suoraan hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi. Tehtävää pääset hakemaan suoraan ilmoituksen ohesta löytyvät painikkeen kautta. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853 / mari.yla-uotila@barona.fi.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.