(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä, Mittametalli Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018Mittametalli Oy metalliteollisuuden alihankkija. Yritykselle on tärkeä olla kehityksen kärjessä konekannan osalta, tämä yhdessä osaavan henkilöstön kanssa on mahdollistanut voimakkaan kasvun. Tämän kasvun tueksi tarvitsemme uusia henkilöitä seuraaviin tehtäviin.

Etsimme nyt Mittametalli Oy:lle SÄRMÄÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena työsuhteena Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä Mittametalli Oy:n kirjoille.


Työtehtävässä käytät särmäyskonetta, luet työpiirustuksia sekä olet mukana varmistamassa tuotteiden laatua.                         


Tehtävässä menestymiseen auttaa Alankoulutus tai -työkokemus, tarkka ja huolellinen asenne sekä reipas ote työntekoon. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta särmäyksestä, järjestetään työhön riittävä perehdyttäminen. 


Työ on vuorotyötä


Työpaikalle kulkeminen ei onnistu julkisilla kulkuneuvoilla, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on hyvä olla. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.