(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä, Masa Metalli Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Masa Metalli Oy on Töysässä toimiva putkistokannakkeiden valmistukseen erikoistunut metallialan yritys. Lisäksi yrityksessä valmistetaan teräsrakenteita asiakkaiden suunnitelmien mukaan. Kannakkeita valmistetaan kuumasinkittyinä, maalattuina ja haponkestävinä. Yrityksen asiakkaita ovat paperi-, sellu- ja eri voimalaitosten putkistourakoitsijat eri Pohjoismaissa sekä tukkuliikkeet.

Etsimme Masa Metallille Töysään SÄRMÄÄJÄÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työnkuvaasi kuuluu särmääjän tehtäviä, kuten mekaanista työstöä, taivutusta, mankelointia sekä rei’itystä. Eduksesi katsomme metallialan koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen särmääjän tehtävistä. Emme kuitenkaan edellytä, että olet valmis ammattilainen, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen. Hakijoilta odotamme kuitenkin reipasta ja ahkeraa työotetta, oppimiskykyä sekä hyvää asennetta. Piirustusten lukutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen sekä monipuoliset työtehtävät, joissa pääset kehittymään alan osaajaksi. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Miksi valita Go On työnantajaksi?
• Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja
• Palkka osaamisen ja taitojen mukaan – maksamme palkan, lisät sekä lomakorvaukset aina vähintään TESin mukaisesti
• Palkanmaksu kahden viikon välein – kellontarkasti ja oikein
• Yleisperehdytys verkossa puhelimella tai tietokoneella (Go On Akatemia)
• Sinä päätät – me kuuntelemme. Meillä säilytät itsemääräämisoikeuden ja valitset, missä ja milloin haluaisit työskennellä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.