(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä/ Levyn leikkaaja, Turun alue
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen Särmääjää/Levyn leikkaajaa Turun seudulle!

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti särmäys. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää kuvienlukutaitoa sekä materiaalituntemusta eri metalleista. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta särmäyksestä ja särmäysohjelmien teosta.  Valittu henkilö tullaan mahdollisesti myös kouluttamaan levyn leikkaukseen laserilla tai levytyökeskuksella. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva, tarkka ja omaa hyvän työskentelyasenteen. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen monipuolisen sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Petra Kaitonen (p. 050 475 2050).

  Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.