(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä, Laitila
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme särmääjää kokopäiväiseen työsuhteeseen.


Toivomme hakijoilta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä aiempaa kokemusta kappaleiden särmäyksestä. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi.


Asiakasyrityksemme särmäysosastoon kuuluu tällä hetkellä viisi erilaista särmäyskonetta. Maksimipituus särmättävälle kappaleelle on 6000 mm (tällöin levyn paksuus voi olla 8 mm, lyhemmissä tuotteissa levyn paksuus voi olla jopa 20 mm). Särmäysosastolla on myös kappaleenkäsittelyrobotti, jolla särmätään isoja sarjoja sekä muuten hankalasti käsiteltäviä tuotteita.


Etsimämme työntekijä:
-omaa ahkeran ja reippaan asenteen työntekoa kohtaan
-on joustava työaikojen suhteen


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Aloitamme haastattelut pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.