(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä Lahteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haemme nyt särmääjää metallialan asiakasyritykselle Lahteen hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Etsimme nyt henkilöä, jolla on aikaisempaa osaamista särmäyksestä tai muun metallialan työn kautta hankittua piirustuksenlukutaitoa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa ja haussa on tekijä nimenomaan pidemmäksi aikaa. Työhön koulutetaan.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä (työajat vuoroviikoin 06-14 sekä 14-22).

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi asiakasyrityksemme siistissä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Tarjolla on osaavalle tekijälle kilpailukykyisillä eduilla kehittävä mielenkiintoinen tehtävä.

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella Baronan kautta, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on hyvä mahdollisuus myös pidempiaikaisiin töihin.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävää pääset hakemaan ilmoituksen ohesta löytyvät painikkeen kautta tai osoitteessa barona.fi. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.