(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä Lahteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme lahtelaiseen asiakasyritykseemme särmääjää mittatilaustyönä tehtävien korkealaatuisten metallituotteiden valmistukseen.

Särmäyskoneen aikaisempi käyttökokemus on tehtävässä ehdottomaksi eduksi, mutta ei pakollista, sillä motivoitunut ja hyvän asenteen omaava henkilö on mahdollista myös opettaa tehtävään. Odotamme sinulta kuitenkin tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkintoa tai vaihtoehtoisesti työkokemuksella hankittua metallialan perusammattitaitoa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa, mutta tehtävä vaatii myös 3-vuorovalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi tunnetun lahtelaisen yrityksen siistissä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Yrityksessä työturvallisuus on avainasemassa, osaathan huomioida turvallisuustekijät myös omassa työskentelyssäsi.

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on hyvä mahdollisuus vakinaistua yritykseen töihin.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävää pääset hakemaan ilmoituksen ohesta löytyvät painikkeen kautta tai osoitteessa barona.fi. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Baronalta sähköpostitse tai puhelimitse: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853 / mari.yla-uotila@barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.