(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä Lahteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Haemme asiakasyritykseemme Lahteen särmääjää mittatilaustyönä tehtävien korkealaatuisten metallituotteiden valmistukseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkintoa tai vaihtoehtoisesti työkokemuksella hankittua ammattitaitoa. Särmäyskoneen aikaisempi käyttökokemus on tehtävässä ehdottomaksi eduksi, mutta ei pakollista.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa, mutta edellyttää valmiutta myös 3-vuorovalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi tunnetussa Lahtelaisessa yrityksessä siistissä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Yrityksessä työturvallisuus on avainasemassa, huomioithan turvallisuustekijät myös omassa työskentelyssäsi.

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on hyvä mahdollisuus vakinaistua yritykseen töihin.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävää pääset hakemaan ilmoituksen ohesta löytyvät painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä meiltä Baronalta sähköpostitse tai puhelimitse: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853 / mari.yla-uotila@barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.