(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä / kokoonpanotyöntekijä, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme särmääjää Ylöjärvelle.

Toivomme hakijalta kokemusta särmääjänä toimisesta sekä ymmärrystä ohutlevyjen työstöstä. Särmättävät materiaalit ovat terästä ja rosteria, alumiinin käsittelytaito on plussaa. Tehtävä edellyttää piirustustenlukutaitoa, osaathan huomioida asteluvut sekä mitata särmätyt kantit. Metallialan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön.

Hyvä fyysinen kunto on perusedellytys työssä jaksamiselle. Arvostamme hyvää motivaatiota ja halukkuutta oppia ja kehittyä työtehtävässä. Tulevaisuudessa voi olla mahdollisuus työskennellä myös kokoonpanon ja/tai laserleikkauksen työtehtävissä aikaisempi työkokemuksesi ja kiinnostuksesi huomioiden. 

Työtä tehdään arkisin kokoaikaisesti. Toivomme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työn alkaa mahdollisimman pian, ensin vuokratyösuhteella Nordicin kautta jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, maria.soukka@nordic.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti. Työtehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi  ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.