(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä Kaso Oy:lle!
KASO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
KASO OY
Suomalainen Kaso Oy tarjoaa asiakkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamiseen niin murtoa, paloa kuin muitakin uhkatekijöitä vastaan testattuja tuotteita, sekä niiden suunnitteluun, hankintaan, asennukseen ja käyttöön liittyviä palveluja.

Toiminnallamme on yli sadan vuoden perinteet ja tavoitteenamme on kasvava ja kannattava liiketoiminta olemalla asiakkaalle aina paras vaihtoehto ko. tuotteissa ja palveluissa.

Tuotteemme ovat testattuja eurooppalaisten standardien mukaisesti (mm. EN 1143-1, EN 1143-2, EN 1047-1, NT 017) ja ne täyttävät viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset niin Suomessa kuin maailmallakin.

Kaso Oy kuuluu Maavoimien Materiaalilaitoksen Nimikkeistökeskuksen ylläpitämään NATO-nimikkeistöjärjestelmään.
Toimenkuva
Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Kaso Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen joukkuehenkistä särmääjää tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaan työhön!

Asiakkaamme valmistaa laadukkaita tuotteita, joiden kokoonpanoon etsimme motivoitunutta sekä tiimityötaitoista metallialan ammattilaista. Työtehtävänäsi ovat muun muassa pukukaappien ja kassakaappien osien särmäystyöt. Valitulta henkilöltä odotetaan osaamista särmäyspuristimen ohjelmoinnista sekä ja asetusten teosta. Tärkeitä ominaisuuksia ovat aikaansaava sekä itsenäinen työote. Jos olet lisäksi tottunut fyysiseen työhön, olet tunnollinen työssäsi sekä omaat joustavan ja tiimihenkisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta aiempaa metallialan työkokemusta ja varsinkin särmäyksestä tulee olla kokemusta. Soveltuva alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on päivätyötä liukumamahdollisuudella (aamuliukuma 6.00–8.00 ja iltapäivä 14.30–16.30). Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Suutarilassa, Pohjois-Helsingissä.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Särmääjä Kaso Oy:lle!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2018 mennessä.