Särmääjä (Kaso Oy)
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Särmääjä (Kaso Oy)

Suomalainen Kaso Oy tarjoaa asiakkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamiseen niin murtoa, paloa kuin muitakin uhkatekijöitä vastaan testattuja tuotteita sekä niiden suunnitteluun, hankintaan, asennukseen ja käyttöön liittyviä palveluja.

Kaso Oy täytti 75 vuotta vuonna 2019. Kokemusta kassakaappien valmistuksesta Kasolla on kuitenkin jo yli 100 vuoden ajalta – vuonna 1978 ostetun Kaipio Oy:n johdosta. Kason tuotteita on myyty yli sataan maahan, ja Kason asiantuntemukseen luottavat niin viranomaiset, presidentit kuin kuninkaatkin. Useita satoja Kason elementtiholveja on toimitettu ja asennettu ympäri maailmaa.

 

Mitä etsimme?

Etsimme ohutlevyosavalmistukseen särmääjää vakituiseen työsuhteeseen Kaso Oy:lle. Ensisijaisiin työtehtäviin kuuluvat särmäyspuristiminen käyttö sekä laitteen ohjelmointi piirustusten mukaisesti. Työssä on myös mahdollisuus opetella levytyökeskuksen ohjelmointia ja käyttöä.  

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta piirustusten lukemisesta. Kokemus särmäyskoneen käytöstä ja ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tärkeintä on, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen sekä innostunut oppimaan uutta. Tehtävään perehdytetään huolellisesti.

 

Mitä tarjoamme?

  • Monipuolisen työn ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa, laadukkaalla konekannalla
  • Vakituisen päivävuorotyön suoraan asiakasyrityksemme kirjoille
  • Joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan
  • Mahdollisuuden osallistua oman työn ja prosessien kehittämiseen
  • Huolellisen ja kattavan perehdytyksen

 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Kyseessä on suorarekrytointi ja valittu henkilö työllistyy suoraan Kaso Oy:n kirjoille. Jos kiinnostuit tehtävästä niin käy jättämässä hakemus osoitteessa eezy.fi tai laita CV:si sähköpostitse Ollille tai Jounille. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Olli Nyman

050 443 2915 (arkisin 9-15)

olli.nyman@eezy.fi

Jouni Vainio

040 120 6577 (arkisin 9-15)

jouni.vainio@eezy.fi

Eezy Henkilöstöpalvelut

www.eezy.fi

Vapaus työhön.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot